dark

Verdens bredeste sortiment av injeksjonsløsninger

Galderma er stolte pionerer med verdens bredeste sortiment av estetiske injeksjoner. Det betyr at vi kan oppfylle kundenes individuelle skjønnhetsmål og gi behandlerne verktøyene de trenger for å tilby holistiske behandlinger. Vår ambisjon er å fortsette å utvikle individuelle estetiske løsninger som lever opp til eller overgår kundenes forventninger.

Vi jobber kontinuerlig for en høyere standard. Vi har en omfattende arv bygget på over tjue år med estetiske innovasjoner, med erfaring fra over 85 millioner behandlinger over hele verden.1 Som et selskap bygget på vitenskap har vi de mest siterte kliniske undersøkelsene og mange hundre publiserte vitenskapelige rapporter. Dette bidrar til en uovertruffet kundesikkerhet. Alle produktene våre produseres i Europa.

Verdens bredeste sortiment av injeksjonsløsninger

Over 85 millioner behandlinger over hele verden2

Det bredeste sortimentet av injeksjons- løsninger

Mer enn 25 år med estetisk innovasjon

Pionerer innen estetiske behandlinger

Helt siden begynnelsen har innovasjon vært kjernen i alt vi gjør. Galderma hjelper kunder med å oppfylle sine personlige skjønnhetsmål ved å stadig utvikle nye teknikker som er klinisk beviste og effektive. Vi leverer flere tiår med forskning og utvikling, de mest siterte kliniske undersøkelsene og hundrevis av publiserte vitenskapelige rapporter. Dette bidrar til svært høy kundesikkerhet med over 85 millioner utførte behandlinger i hele verden.3

Site Factory admin
vv
vv

REFERANSER:

  1. Data on file (MA-39680).; Data on file (MA-40221).; Data on file (MA-39613).
  2. Data on file (MA-39680).; Data on file (MA-40221).; Data on file (MA-39613).
  3. Data on file (MA-39680).; Data on file (MA-40221).; Data on file (MA-39613).