Hvorfor Lift?

Hvorfor løfte med Restylane?

Ansiktets benmasse gir form og struktur til trekkene våre. Når vi blir eldre øker tapet av benmasse, og det fører til tap av definisjon og konturer, spesielt i den bakre delen av kjevelinjen. En annen konsekvens av aldring er tap av volum midt i ansiktet, noe som kan føre til flate kinn, slapp hud og dobbelthake. Et løft med Restylane kompenserer for slike forandringer. En annen grunn til å løfte med Restylane kan være at du vil fremheve ansiktstrekkene dine og fremheve individualiteten din, uavhengig av alder.

Restylane Defyne og Restylane Lyft kan tilpasses deg slik at du har friheten til å være deg selv og føle deg som den beste utgaven av deg selv. Restylane Lyft er vår mest faste filler, og er egnet for å løfte kinnbein, fremheve kjevelinjen og forme haken samt redusere forekomsten av rynker.2 Om du har tynnere hud, kan Restylane Defyne være å foretrekke, siden den er litt mykere og mer fleksibel.

Behandlinger med Restylane Defyne varer i opptil 1 år.3 Restylane Lyft varer i opptil 1 år med én behandling.4

Hvorfor løfte med Restylane?
Behandlingsområder
Restylane Lyft-behandling inkluderer hake, kinn, nasolabiale rynker, kjevelinje og marionettelinjer.
HAKE
KJEVELINJE
KINN
NASOLABIALRYNKER
MARIONETTELINJER
Din Restylane-behandling

Din Restylane-behandling

En behandling med Restylane tar ca. 15–45 minutter avhengig av behandlingsområdet. Iblant trenger du en oppfølgingsbehandling ca. 2 uker etter den første behandlingen for å optimere resultatet. De fleste Restylane-fillerne inneholder en integrert lokalbedøvelse, lidokain, som tar bort det meste av ubehaget knyttet til behandlingen.

Det er vanlig å oppleve bivirkninger rett etter fillerbehandlingen, blant annet rødhet, hevelse, smerte, blåmerker eller ømhet i behandlingsområdet. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis innen en til to uker etter injeksjonen. Selv om fillere er minimalt invasive, kan de likevel medføre visse risikoer. Før behandlingen bør du diskutere potensielle risikoer og fordeler med behandleren din.

Restylane gir langvarige, men ikke permanente resultater, og det betyr at du kan fortsette å fremheve utseendet ditt kontinuerlig.

Kiss and Smile
Slik fungerer det

Slik fungerer det

Hyaluronsyre er et stoff som har en unik evne til å binde vann. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og i alle hudlag. Den holder vevet i kroppen mykt, fuktet og fleksibelt. Når vi eldes reduseres kroppens evne til å produsere hyaluronsyre selv, og det fører til tørrere og tynnere hud og at det ungdommelige volumet går tapt.

Kroppens egen hyaluronsyre brytes ned raskt, innen 1–2 dager. For å få hyaluronsyren i Restylane Defyne og Restylane Lyft til å vare lenger – i minst ett år eller opptil to år for Restylane Lyft med en oppfølgingsbehandling5 – har Galderma brukt stabiliserende teknikker som forsinker nedbrytingen. Restylane Defyne og Restylane Lyft inneholder hyaluronsyregeleer som gir god støtte for å beholde struktur og projeksjon.

Restylane var den første ikke-animalske filleren med stabilisert hyaluronsyre da det ble lansert i 1996. Det har blitt en gullstandard innen fillere, og er filleren som alle andre varemerker sammenlignes med.

Slik fungerer det

96 %

var fornøyde eller veldig fornøyde med løftende Restylane-behandlinger6

9 av 10

kunder ville prøvd Restylane Defyne igjen7

Beviste estetiske resultater med Restylane siden

1996

VANLIGE SPØRSMÅL

Du får alltid komme på en konsultasjon før den første behandlingen. Tenk over hva du vil oppnå og om du har spørsmål. Behandleren din forteller deg hvordan Restylane-fillere kan brukes på en sikker måte i samsvar med dine individuelle skjønnhetsmål. Dere går også gjennom din medisinske historie. Etter konsultasjonen bør du føle deg velinformert om Restylane-fillere og vite hvilke resultater du kan forvente deg.

Først og fremst bør du alltid velge en kvalifisert behandler for å forsikre deg om at fillerbehandlingen gjøres på riktig måte. Du kan søke i nasjonale registre etter lisensierte estetiske behandlingsspesialister. Behandlingen bør utføres i et rent, medisinsk miljø med en egnet grad av separasjon. Du kan be om å få se behandlerens eksamensbevis.

Kun medisinske spesialister bør utføre Restylane-behandlinger. I Norge er det bare plastikkirurger, leger, sykepleiere og tannleger som utfører Restylane-behandlinger. Er du usikker kan du se listen vår over sertifiserte klinikker/spesialister nær deg.

Du bør få detaljert informasjon og beskrivelse av behandlingen din med Restylane-fillere.

 • Du bør bli informert om mulighetene og begrensningene med behandlinger med hyaluronsyre.
 • Du bør få informasjon om eventuelle bivirkninger og forholdsregler relatert til behandlingen.
 • Du bør bli informert om kostnaden for behandlingen og eventuelle oppfølgingsbehandlinger.
 • Du bør få tilfredsstillende svar på alle spørsmålene dine.
   

Det finnes flere viktige forholdsregler du bør diskutere med behandleren din for å garantere at resultatene blir tilfredsstillende og for å unngå komplikasjoner. Diskuter det følgende med behandleren din:

 • Om du tar immundempende legemidler
 • Om du tar aspirin, ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NASAID) eller andre legemidler som påvirker blødninger
 • Om du har spørsmål om forholdsregler knyttet til behandlingen
   

Først desinfiserer behandleren området som skal behandles. Deretter sprøytes en liten mengde av hensiktsmessig Restylane-filler i huden ved hjelp av en tynn sprøytespiss eller en grovere mikrokanyle for å fylle i rynker, tilføre volum, forme ansiktet eller fylle i leppene. Etter injeksjonen kan behandleren massere det behandlede området forsiktig for å jevne ut resultatet.

Finn en klinikk

Vårt produktsortiment

Galderma har utviklet er bredt utvalg av produkter som fungerer i harmoni for å oppnå ultimate resultater.

renew

RESTYLANE® SKINBOOSTERS

Vitaliser huden innenfra med en dyptvirkende fuktighetsboost for et friskt og strålende utseende med langvarig resultat.

renew

SCULPTRA®

Forny hudens struktur med en kollagenaktivator som gradvis bygger opp grunnlaget for en mer ungdommelig og fastere versjon av deg selv.

REFERANSER:

 1. Data on file (MA-39364).; Weiss RA et al. Dermatol Surg 2016;42:699–709.; Narins RS et al. Dermatol Surg 2011;37:644–650.
 2. Kablik J et al. Dermatol Surg 2009;35(Suppl1):302–312.; Weiss RA et al. Dermatol Surg 2016;42:699–709.; Narins RS et al. Dermatol Surg 2011;37:644–650.
 3. Ascher B et al. Dermatol Surg 2017;43:389–395.
 4. Data on file (MA-39364).
 5. Ascher B et al. Dermatol Surg 2017;43:389–395.; Data on file (MA-39364).
 6. Data on file (MA-39364).
 7. Cartier et al. J Drugs Dermatol. 2012 Jan;11(1 Suppl):s17-26.; Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.