Fremhev din naturlige skjønnhet med Restylane®

Alle personer er unike, ikke bare når det gjelder utseende, men også våre personlige skjønnhetsmål. Vi vil ha resultater som fremhever utseendet vårt, samtidig som vi bevarer den naturlige skjønnheten vår. Restylane tilbyr verdens bredeste sortiment av fillere1 som gir omgående, naturlige resultater som du blir fornøyd med lenge. Restylane gjør det mulig å fremheve og bevare utseendet – på din måte.

Restylane er originalen innenfor fillere med hyaluronsyre, og har over 40 millioner behandlinger bak seg. Restylane-fillere gir form og kontur ved å løfte, jevne ut linjer og tilføre volum.2

LIFT

Restylane-produkter med løftekapasitet former ansiktets konturer, når du trenger et løft for å redusere aldringstegn eller vil fremheve definisjon.

Site Factory admin
lift
lift

FILL

Restylane-produkter fyller ut linjer og rynker for et jevnere resultat.

Site Factory admin
fill
fill

VOLUMIZE

Restylane Volym-produktene skaper volum og mykhet i ansiktet ved å fremheve kinn og lepper, og gjenskape volum som har forsvunnet med alderen.

Site Factory admin
volumize
volumize

100%

av kundene opplevde forbedringer etter behandlingen 3

97%

av kundene var fornøyde med resultatet 4

96

av kundene syntes at resultatet så naturlig ut 5

VANLIGE SPØRSMÅL

Du får alltid komme på en konsultasjon før den første behandlingen. Tenk over hva du vil oppnå og om du har spørsmål. Behandleren din forteller deg hvordan Restylane-fillere kan brukes på en sikker måte i samsvar med dine individuelle skjønnhetsmål. Dere går også gjennom din medisinske historie. Etter konsultasjonen bør du føle deg velinformert om Restylane-fillere og vite hvilke resultater du kan forvente deg.

Først og fremst bør du alltid velge en kvalifisert behandler for å forsikre deg om at fillerbehandlingen gjøres på riktig måte. Du kan søke i nasjonale registre etter lisensierte estetiske behandlingsspesialister. Behandlingen bør utføres i et rent, medisinsk miljø med en egnet grad av separasjon. Du kan be om å få se behandlerens eksamensbevis.

Kun medisinske spesialister bør utføre Restylane-behandlinger. I Norge er det bare plastikkirurger, leger, sykepleiere og tannleger som utfører Restylane-behandlinger. Er du usikker kan du se listen vår over sertifiserte klinikker/spesialister nær deg.

Du bør få detaljert informasjon og beskrivelse av behandlingen din med Restylane-fillere.

 • Du bør bli informert om mulighetene og begrensningene med behandlinger med hyaluronsyre.
 • Du bør få informasjon om eventuelle bivirkninger og forholdsregler relatert til behandlingen.
 • Du bør bli informert om kostnaden for behandlingen og eventuelle oppfølgingsbehandlinger.
 • Du bør få tilfredsstillende svar på alle spørsmålene dine.
   

Det finnes flere viktige forholdsregler du bør diskutere med behandleren din for å garantere at resultatene blir tilfredsstillende og for å unngå komplikasjoner. Diskuter det følgende med behandleren din:

 • Om du tar immundempende legemidler
 • Om du tar aspirin, ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NASAID) eller andre legemidler som påvirker blødninger
 • Om du har spørsmål om forholdsregler knyttet til behandlingen

Først desinfiserer behandleren området som skal behandles. Deretter sprøytes en liten mengde av hensiktsmessig Restylane-filler i huden ved hjelp av en tynn sprøytespiss eller en grovere mikrokanyle for å fylle i rynker, tilføre volum, forme ansiktet eller fylle i leppene. Etter injeksjonen kan behandleren massere det behandlede området forsiktig for å jevne ut resultatet.

Vårt produktsortiment

Galderma har utviklet er bredt utvalg av produkter som fungerer i harmoni for å oppnå ultimate resultater.

RESTYLANE SKINBOOSTERS

RESTYLANE® SKINBOOSTERS

Vitaliser huden innenfra med en dyptvirkende fuktighetsboost for et friskt og strålende utseende med langvarig resultat.

SCULPTRA

SCULPTRA®

Forny hudens struktur med en kollagenaktivator som gradvis bygger opp grunnlaget for en mer ungdommelig og fastere versjon av deg selv.

REFERANSER:

 1. Data on file (MA-33939).; Öhrlund A. Poster presented at AMWC 2019.
 2. Öhrlund A. Poster presented at AMWC 2019.; Data on file (MA-34675); Data on file (MA-39680).
 3. Swift A et al. Clin Cosmet Investig Dermatol 2017;10:229–238.
 4. Philipp-Dormston et al. Dermatol Surg 2018;44(6):826–832.
 5. Rzany B et al. Dermatol Surg 2012;38:1153–1161.