Refine – Volym: Oversikt

Ge volym åt dina ansiktsdrag och skapa fylliga läppar med Restylane Volyme och Restylane Kysse – hyaluronsyrabaserade fillers utvecklade för dig.

Prøv Restylane® Volyme™ og Restylane® Kysse™ for volum, form og balanse

Restylane Volyme og Restylane Kysse er fillere med mykere geléer som likevel er faste nok til å beholde hudens fuktighet og volum. Restylane Volyme skaper naturlig volum og form i områder som kinn og hake. Restylane Kysse fremhever leppenes form for fyldige, kyssbare lepper. Få mest mulig ut av din unike skjønnhet.

Hvorfor Volumize?
LandingPage_2_LIFT_Brand_image

Hvorfor skape volum med Restylane?

Det naturlige volumet i kinn og lepper skaper mykheten og fyldigheten som knyttes til et ungdommelig og friskt utseende. Når vi blir eldre kan vi miste en del av volumet, og det gir flatere kinn og slapp hud. Du kan også ha genetiske grunner eller personlige skjønnhetsmål, som gjør at du vil tilføre volum eller myke opp ansiktstrekk som tynne eller udefinerte lepper.

Restylane Volyme og Restylane Kysse er myke og fleksible, slik at ansiktet ikke bare ser vakkert ut avslappet, men også når du smiler og snakker.1 Samtidig er de faste nok til å gi egnet vevsstøtte og bærekraft for å beholde volum og form over en lengre periode.

Behandlinger med Restylane Volyme holder i minst 18 måneder.2 Behandlinger med Restylane Kysse holder i minst 1 år.3

Behandlingsområder

Behandlingsområder for Restylane Volyme og Restylane Kysse

Restylane Volyme og Restylane Kysse er fillere som skaper volum og form for et balansert utseende som oppfyller dine personlige skjønnhetsmål. Egnede behandlingsområder er kinn og tinninger med Restylane Volyme, samt lepper med Restylane Kysse.. 

“Lepper har alltid vært i fokus, og idealet har variert gjennom årene. I dag vil kvinner definitivt ha et mer naturlig resultat.”
Julie Horne, estetisk sykepleier, Norge

Behandlingsområder Volym
Kinn
Tinninger
Kjevelinje
Lepper
Hake
Nasolabiale rynker
Behandlingsområder Volym
Kinn
Kjevelinje
Lepper
Hake
Tinninger
Nasolabiale rynker
Din behandling
Din Restylane-behandling

Din Restylane-behandling

En behandling med Restylane tar ca. 15–45 minutter avhengig av behandlingsområdet. Noen ganger kan det hende du trenger en oppfølgingsbehandling omtrent to uker etter den første behandlingen for å optimalisere resultatene. De fleste Restylane-fillerne inneholder en integrert lokalbedøvelse, lidokain, som fjerner mesteparten av ubehaget knyttet til behandlingen. Det er vanlig å oppleve bivirkninger rett etter fillerbehandlingen, blant annet rødhet, hovenhet, smerte, blåmerker eller ømhet i behandlingsområdet. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis innen én til to uker etter injeksjonen. Selv om fillere er minimalt invasive, kan de likevel medføre visse risikoer. Før behandlingen bør du diskutere potensielle risikoer og fordeler med behandleren din. Restylane gir langvarige, men ikke permanente resultater, og det betyr at du kan fortsette å fremheve utseendet ditt kontinuerlig.
Slik fungerer det
Slik fungerer det

Slik fungerer det

Hyaluronsyre er et stoff som har en unik evne til å binde vann. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og i alle hudlag. Den holder vevet i kroppen mykt, fuktet og fleksibelt. Når vi eldes reduseres kroppens egen evne til å produsere hyaluronsyre, og det fører til tørrere og tynnere hud.

Kroppens egen hyaluronsyre brytes ned raskt, innen 1–2 dager. For å få hyaluronsyren i Restylane Volyme og Restylane Kysse til å holde lenger – i minst 1 år for Restylane Kysse4 og minst 18 måneder for Restylane Volyme5 – har Galderma brukt stabiliserende teknikker som forsinker nedbrytingen. Restylane Defyne og Restylane Lyft inneholder hyaluronsyregeléer som gir god støtte for å beholde struktur og projeksjon.

Restylane var det første ikke-animalske fyllstoffet med stabilisert hyaluronsyre da det ble lansert i 1996. Det har blitt en gullstandard innen fillere, og er filleren som alle andre varemerker sammenlignes med.

96 % av kundene som ble behandlet med Restylane Kysse ville tatt behandlingen igjen6

Restylane Kysse holder i minst 1 år7

Restylane Volyme holder i minst 18 måneder8

VANLIGE SPØRSMÅL

Du får alltid komme på en konsultasjon før den første behandlingen. Tenk over hva du vil oppnå og om du har spørsmål. Behandleren din forteller deg hvordan Restylane-fillere kan brukes på en sikker måte i samsvar med dine individuelle skjønnhetsmål. Dere går også gjennom din medisinske historie. Etter konsultasjonen bør du føle deg velinformert om Restylane-fillere og vite hvilke resultater du kan forvente deg.

Først og fremst bør du alltid velge en kvalifisert behandler for å forsikre deg om at fillerbehandlingen gjøres på riktig måte. Du kan søke i nasjonale registre etter lisensierte estetiske behandlingsspesialister. Behandlingen bør utføres i et rent, medisinsk miljø med en egnet grad av separasjon. Du kan be om å få se behandlerens eksamensbevis.

Kun medisinske spesialister bør utføre Restylane-behandlinger. I Norge er det bare plastikkirurger, leger, sykepleiere og tannleger som utfører Restylane-behandlinger. Er du usikker kan du se listen vår over sertifiserte klinikker/spesialister nær deg.

Du bør få detaljert informasjon og beskrivelse av behandlingen din med Restylane-fillere.

 • Du bør bli informert om mulighetene og begrensningene med behandlinger med hyaluronsyre.
 • Du bør få informasjon om eventuelle bivirkninger og forholdsregler relatert til behandlingen.
 • Du bør bli informert om kostnaden for behandlingen og eventuelle oppfølgingsbehandlinger.
 • Du bør få tilfredsstillende svar på alle spørsmålene dine.

Det finnes flere viktige forholdsregler du bør diskutere med behandleren din for å garantere at resultatene blir tilfredsstillende og for å unngå komplikasjoner. Diskuter det følgende med behandleren din:

 • Om du tar immundempende legemidler
 • Om du tar aspirin, ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NASAID) eller andre legemidler som påvirker blødninger
 • Om du har spørsmål om forholdsregler knyttet til behandlingen

Først desinfiserer behandleren området som skal behandles. Deretter sprøytes en liten mengde av hensiktsmessig Restylane-filler i huden ved hjelp av en tynn sprøytespiss eller en grovere mikrokanyle for å fylle i rynker, tilføre volum, forme ansiktet eller fylle i leppene. Etter injeksjonen kan behandleren massere det behandlede området forsiktig for å jevne ut resultatet.

Vårt produktsortiment

Galderma har utviklet er bredt utvalg av produkter som fungerer i harmoni for å oppnå ultimate resultater.

Vitaliser huden innenfra med en dyptvirkende fuktighetsboost for et friskt og strålende utseende med langvarig resultat.

RESTYLANE® SKINBOOSTERS

Vitaliser huden innenfra med en dyptvirkende fuktighetsboost for et friskt og strålende utseende med langvarig resultat.
Forny hudens struktur med en kollagenaktivator som gradvis bygger opp grunnlaget for en mer ungdommelig og fastere versjon av deg selv.

SCULPTRA®

Forny hudens struktur med en kollagenaktivator som gradvis bygger opp grunnlaget for en mer ungdommelig og fastere versjon av deg selv.

REFERANSER:

 1. Philipp-Dormston WG et al. Dermatol Surg 2018;44(6):826-832.
 2. Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.
 3. Hilton S et al. Dermatol Surg 2018;44:261–269.
 4. Hilton S et al. Dermatol Surg 2018;44:261–269.
 5. Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.
 6. Cartier H et al. J Drugs Dermatol 2012;11(1Suppl):s17-26.
 7. Hilton S et al. Dermatol Surg 2018;44:261–269.
 8. Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.