Hvorfor Fill?
light
HVORFOR FILL?

Hvorfor fylle ut med Restylane?

Når vi eldes blir huden tynnere og mindre elastisk, og evnen til å holde på vann reduseres. Resultatet er at fine linjer og rynker kommer til syne, og du kan oppleve at du ser trøtt, gammel eller trist ut. Behandling med fillere kan gjenskape og beholde det ungdommelige utseendet ditt og gi deg selvtilliten tilbake.3

Restylane er en fastere filler som kan brukes til å fylle i rynker der du har god vevsdekning. Restylane Refyne er en mykere og mer fleksibel filler som kan brukes til behandling av mer dynamiske ansiktsområder, for eksempel rundt leppene, nasolabiale rynker og marionetterynker.4 Restylane og Restylane Refyne hjelper deg med å fremheve utseendet ditt og oppfylle dine individuelle skjønnhetsmål.

Restylane og Restylane Refyne holder fra 11 til 18 måneder med én behandling.5

Behandlingsområder

Behandlingsområder for Restylane og Restylane Refyne

Restylane og Restylane Refyne er fillere som brukes til å redusere linjer og rynker og gi deg et fremhevet, naturlig utseende. Områdene som kan behandles er for eksempel fine linjer rundt munnen og øynene, marionettelinjer og nasolabiale rynker. 

“Når man plutselig ser hvordan aldringstegn, trøtthetstegn og negative uttrykkslinjer viskes bort fra ansiktet får man en veldig positiv opplevelse, og det er noe man pleier å se når kunden ser seg selv i speilet. Ansiktet sprekker opp i et smil, og det er et spesielt øyeblikk for en estetisk lege.”

Christoph Martschin, dermatolog, Sverige

Fremhev utjevning behandlingsområder
Lepper
Furer under øynene
Nasolabiale rynker
Marionettelinjer
Linjer på overleppen
Fremhev utjevning behandlingsområder
Nasolabiale rynker
Furer under øynene
Marionettelinjer
Lepper
Linjer på overleppen
Din behandling
light
DIN BEHANDLING

Din Restylane-behandling

En behandling med Restylane tar ca. 15–45 minutter avhengig av behandlingsområdet. Noen ganger kan det hende du trenger en oppfølgingsbehandling omtrent to uker etter den første behandlingen for å optimalisere resultatene. De fleste Restylane-fillerne inneholder en integrert lokalbedøvelse, lidokain, som fjerner mesteparten av ubehaget knyttet til behandlingen.

Det er vanlig å oppleve bivirkninger rett etter fillerbehandlingen, blant annet rødhet, hovenhet, smerte, blåmerker eller ømhet i behandlingsområdet. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis innen én til to uker etter injeksjonen. Selv om fillere er minimalt invasive, kan de likevel medføre visse risikoer. Før behandlingen bør du diskutere potensielle risikoer og fordeler med behandleren din.

Restylane gir langvarige, men ikke permanente resultater, og det betyr at du kan fortsette å fremheve utseendet ditt kontinuerlig.

Slik fungerer det
light
SLIK FUNGERER DET

Slik fungerer det

Hyaluronsyre er et stoff som har en unik evne til å binde vann. Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og i alle hudlag. Den holder vevet i kroppen mykt, fuktet og fleksibelt. Når vi eldes reduseres kroppens egen evne til å produsere hyaluronsyre, og det fører til tørrere og tynnere hud.

Kroppens egen hyaluronsyre brytes ned raskt, innen 1–2 dager. For å få hyaluronsyren i Restylane og Restylane Refyne til å vare lenger – mellom 11 til 18 måneder med én oppfølgingsbehandling6 – har Galderma brukt stabiliserende teknikker som forsinker nedbrytingen.
Restylane inneholder en hyaluronsyregel med fastere konsistens, og Restylane Refyne inneholder en gel med en mer fleksibel konsistens for å behandle andre typer linjer og rynker.

Restylane var det første ikke-animalske fyllstoffet med stabilisert hyaluronsyre da det ble lansert i 1996. Det har blitt en gullstandard innen fillere, og er filleren som alle andre varemerker sammenlignes med.

Langvarige resultater – mellom 11 til 18 måneder med én behandling7

96 %

av kundene syntes resultatet så naturlig ut8

100 %

av kundene opplevde en forbedring av utseendet 1 måned etter behandlingen9

VANLIGE SPØRSMÅL

Du får alltid komme på en konsultasjon før den første behandlingen. Tenk over hva du vil oppnå og om du har spørsmål. Behandleren din forteller deg hvordan Restylane-fillere kan brukes på en sikker måte i samsvar med dine individuelle skjønnhetsmål. Dere går også gjennom din medisinske historie. Etter konsultasjonen bør du føle deg velinformert om Restylane-fillere og vite hvilke resultater du kan forvente deg.

Først og fremst bør du alltid velge en kvalifisert behandler for å forsikre deg om at fillerbehandlingen gjøres på riktig måte. Du kan søke i nasjonale registre etter lisensierte estetiske behandlingsspesialister. Behandlingen bør utføres i et rent, medisinsk miljø med en egnet grad av separasjon. Du kan be om å få se behandlerens eksamensbevis.

Kun medisinske spesialister bør utføre Restylane-behandlinger. I Norge er det bare plastikkirurger, leger, sykepleiere og tannleger som utfører Restylane-behandlinger. Er du usikker kan du se listen vår over sertifiserte klinikker/spesialister nær deg.

Du bør få detaljert informasjon og beskrivelse av behandlingen din med Restylane-fillere.

 • Du bør bli informert om mulighetene og begrensningene med behandlinger med hyaluronsyre.
 • Du bør få informasjon om eventuelle bivirkninger og forholdsregler relatert til behandlingen.
 • Du bør bli informert om kostnaden for behandlingen og eventuelle oppfølgingsbehandlinger.
 • Du bør få tilfredsstillende svar på alle spørsmålene dine.
   

Det finnes flere viktige forholdsregler du bør diskutere med behandleren din for å garantere at resultatene blir tilfredsstillende og for å unngå komplikasjoner. Diskuter det følgende med behandleren din:

 • Om du tar immundempende legemidler
 • Om du tar aspirin, ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NASAID) eller andre legemidler som påvirker blødninger
 • Om du har spørsmål om forholdsregler knyttet til behandlingen

Først desinfiserer behandleren området som skal behandles. Deretter sprøytes en liten mengde av hensiktsmessig Restylane-filler i huden ved hjelp av en tynn sprøytespiss eller en grovere mikrokanyle for å fylle i rynker, tilføre volum, forme ansiktet eller fylle i leppene. Etter injeksjonen kan behandleren massere det behandlede området forsiktig for å jevne ut resultatet.

Finn en klinikk

Vårt produktsortiment

Galderma har utviklet et bredt utvalg av produkter som fungerer i harmoni for å oppnå ultimate resultater.

renew

RESTYLANE® SKINBOOSTERS

Vitaliser huden innenfra med en dyptvirkende fuktighetsboost for et friskt og strålende utseende med langvarig resultat.

renew

SCULPTRA®

Forny hudens struktur med en kollagenaktivator som gradvis bygger opp grunnlaget for en mer ungdommelig og fastere versjon av deg selv.

REFERANSER:

 1. Philipp-Dormston WG et al. Dermatol Surg 2018;44(6):826-832.; Weiss RA et al. Dermatol Surg 2016;42:699–709.; Narins RS et al. Dermatol Surg 2011;37:644–650.
 2. Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.; Rzany B et al. Dermatol Surg 2012;38:1153–1161.
 3. Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.; Rzany B et al. Dermatol Surg 2012;38:1153–1161.
 4. Philipp-Dormston WG et al. Dermatol Surg 2018;44(6):826-832.
 5. Narins RS et al. Dermatol Surg 2008;34:S2–S8.; Rzany B et al. Dermatol Surg 2017;43:58–65.
 6. Narins RS et al. Dermatol Surg 2008;34:S2–S8.; Rzany B et al. Dermatol Surg 2017;43:58–65.
 7. Rzany B et al. Dermatol Surg 2017;43:58–65.; Narins RS et al. Dermatol Surg 2008;34:S2–S8.
 8. Rzany B et al. Dermatol Surg 2012;38:1153–1161.
 9. Swift A et al. Clin Cosmet Investig Dermatol 2017;10:229–238.