Finn en klinikk du kan stole på

find a clinic

Estetiske behandlinger med fillere er blitt utført i mange år. Denne typen behandlinger har en bevist sikkerhet, og mange millioner kunder er fornøyde med resultatene sine. Det kan imidlertid være vanskelig å finne en klinikk du stoler på. I dag er det en overflod av informasjon om estetiske behandlinger på Internett og enorme mengder reklame på Instagram og andre sosiale medier. Det kan være vanskelig å filtrere denne informasjonen. Hvilken informasjon kan du stole på?

Fem trinn

  1. Søk i nasjonale registre over sertifiserte estetiske behandlingsspesialister eller snakk med bekjente som har vært gjennom en estetisk behandling.
  2. Start med et fåtall klinikker og sjekk merittene deres, samt at de holder den høyeste standarden når det gjelder kundesikkerhet og etikk.
  3. Forsikre deg om at produktene klinikken bruker er av høy kvalitet.
  4. Velg en klinikk som deler ditt syn på skjønnet.
  5. Bestill en konsultasjon.

Start med et bredt søk

Kanskje har du sett en reklame for en klinikk og de estetiske behandlingene den tilbyr på Instagram eller Facebook, men vi anbefaler ikke at du bestiller en time basert på en flott annonse. Her kan du se listen vår over sertifiserte klinikker / spesialister nær deg.Det kan være et bra sted å starte når du leter etter en klinikk. Der kan du få relevant informasjon og finne klinikker i ditt område. Et annet alternativ kan være å høre på anbefalinger fra bekjente som er fornøyde med sine estetiske behandlinger.

Forsikre deg om at klinikken holder høyeste standard

Når du har funnet én eller et fåtall klinikker som tilbyr de estetiske behandlingene du er ute etter, kan du begynne å se nærmere på dem. Besøk nettstedet deres for å finne ut hva de har spesialisert seg på og hvilke kvalifikasjoner de har. Forsikre deg om at klinikker holder høyeste standard ved å se på:

  • Behandlernes utdannelse og kvalifikasjoner (eksamen som lege, tannlege eller sykepleier)
  • Klinikkens rutiner for kundesikkerhet
  • Om produktene klinikken bruker er av god kvalitet

Klinikken bør også tilby en konsultasjon før alle typer behandlinger.
Klikk her for å finne din lokale klinikk ›› 

Se nærmere på produktene

Det er viktig at klinikken bruker klinisk utprøvde produkter, for eksempel at produktene har gjennomgått førkliniske og kliniske tester. Hvis produktene i tillegg har vært på markedet i lenger tid og blitt brukt på et stort antall kunder, kan du føle deg ekstra sikker.

Når det gjelder estetiske behandlinger med fillere, finnes det ulike typer fillere for ulike behandlingsområder. Fillere med fastere gele brukes til å gjenoppbygge struktur, mens fillere med mykere gele brukes til å gi ekstra volum. Veletablerte varemerker tilbyr et bredt utvalg av ulike typer fillere. Hvis du vurderer å ta en behandling med fillere, bør du med andre ord lete etter et varemerke med et bredt produktutvalg så behandleren kan bruke den typen filler som passer for akkurat din estetiske behandling.

Forsikre deg om at klinikkens syn på skjønnhet stemmer overens med dine preferanser

Skjønnhet avhenger i stor grad av din personlige oppfatning, så det er viktig at du ikke bare vurderer klinikkens kvalifikasjoner og behandlerne som jobber der, men også stilen og fremtoningen. Det gir deg et godt inntrykk av hvordan de ser på skjønnhet. Forsikre deg om at du føler deg komfortabel med klinikkens syn på skjønnhet og estetikk, for det betyr at de vil ha forståelse for problemene dine og det ønskede resultatet.

Sist, men ikke minst, ikke ta forhastede avgjørelser. Når du har funnet en klinikk som føles riktig for deg bør du bestille en konsultasjon og snakke mer om hva de kan gjøre før du bestemmer deg.