Leppefillere for naturlig myke og fyldige lepper

Nyheter

Leppefillere for naturlig myke og fyldige lepper

Leppefillere for naturlig myke og fyldige lepper

Studier viser at de fleste vil ha lepper som ser naturlige ut1. Myke, kyssbare lepper som er proporsjonale i forhold til resten av ansiktet. Mange som vurderer å ta leppefillere er bekymret for at leppene deres skal se unaturlige ut etter behandlingen, og at de skal få såkalte «andelepper». Med en kvalifisert behandler og riktig type produkter kan du imidlertid få det naturlige resultatet du ønsker deg. 

Hva er en leppefiller?

Nesten alle fillere som brukes i dag inneholder geleer baserte på hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre er et stoff som forekommer naturlig i kroppen. Den binder store mengder vann og gjør kroppens vev mykt og fleksibelt – ikke minst leppene! Den naturlige hyaluronsyren i kroppen bygges opp og brytes ned i løpet av 1–2 dager. Derfor har hyaluronsyren som brukes i fillere blitt stabilisert, slik at effekten av behandlingen varer i minst 1 år.1

En ikke-permanent behandling 

Ved å finne en kvalifisert behandler kan du forsikre deg om at du får de naturlige, myke og fyldige leppene du ønsker deg. Siden hyaluronsyrefillere er baserte på hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen, bryter kroppen gradvis ned filleren. Det betyr at du må ta oppfølgende behandlinger for å beholde effekten, men også at et resultat du kanskje ikke er så fornøyd med forsvinner etter en stund.

Skjønnhet kommer an på den som ser

Vi har alle ulike oppfatninger av hva skjønnhet er og hvilken versjon av oss selv som er den beste. Det er individuelt hvilket resultat man ønsker å oppnå med behandlingen.

Ledende behandlere anbefaler behandlinger som gir leppene et naturlig utseende som er proporsjonelt med resten av ansiktet. Den plastiske kirurgen Luiz Avelar fra Brasil sier: "Et bra resultat for meg er et resultat som ingen legger merke til, det vil si et naturlig resultat."

En kvalifisert behandler ved også når det ikke er hensiktsmessig å utføre en behandling: "I 2016 kalte The Guardian meg for ’doktor Nei’. Jeg sier nei til mange, siden kundene lett mister sin objektive dømmekraft,» sier Kuldeep Minocha, estetisk lege i Storbritannia. «Jeg mener at vi som leger må sette grenser og avgjøre hvilke behandlinger som bør utføres og hvilke som ikke bør det. Det betyr at man av og til må si nei, og det er veldig viktig sett fra et estetisk synspunkt."

 

Young woman. Results from injectable fillers, toxins, skinboosters and a collagen activator from Galderma.

 

Valg av riktig type filler

Teknikken for fillerbehandlinger har utviklet seg og blitt mer spesialisert med tiden. I dag finnes det flere typer fillere for ulike behandlinger av ulike områder. Fastere hyaluronsyregeleer brukes til å korrigere linjer og rynker og for å skape struktur i for eksempel kjevelinje og neserygg. Hyaluronsyregeleene som brukes i leppefillere er mykere og mer fleksible. Samtidig må leppefillere være faste nok til at de bevarer volumet og holder i lengre tid. Det er avgjørende å bruke riktig type leppefiller for å få naturlige, fyldige lepper.

Fra tynne lepper til naturlige, fyldige lepper med riktig type leppefiller

Med de spesialiserte leppefillerne som brukes i dag er det mulig å oppnå naturlige resultater. Nedenfor vises et nærbilde av geleen som ble brukt i studien. Geleen er spesialutviklet for leppene – myk med en viss fasthet for å skape fyldige lepper som føles og ser naturlige ut.

 

REFINE_Overall_LandingPage_1_Top_mobile_image

Unngå andelepper

For å gi volum til tynne lepper må man ikke bare velge riktig leppefiller, man må også velge riktig teknikk. De fleste vil unngå overbehandlede lepper. Disse kan se stive ut fordi det ikke er så mye plass igjen til myke lepper. Hvis du har veldig tynne lepper, er det lurt å bygge opp volumet gradvis ved å gjennomgå 3–4 behandlinger i løpet av det første året.

 

LandingPage_4_your_treatment

 

Ta alltid kontakt med en kvalifisert behandler

For å oppnå ønsket resultat bør du alltid kontakte en kvalifisert behandler som du føler at du kan stole på og som forstår dine personlige skjønnhetsmål. Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte – hvordan finner du riktig behandler for deg? I denne artikkelen går vi gjennom fem trinn som hjelper deg med å finne en klinikk som kan gi deg resultatene du ønsker deg.

Finn en klinikk du kan stole på

 

 

Referanser:

  1. Andriopoulos B et al. Poster presented at AMWC 2019.; Data on file (MA-39364).; Rzany B et al. Dermatol Surg 2017;43:58–65.; Narins RS et al. Dermatol Surg 2008;34:S2–S8.; Talarico S et al. Dermatol Surg 2015;41:1361–1369.; Ascher B et al. Dermatol Surg 2017;43:389–395.; Hilton S et al. Dermatol Surg 2018;44:261–269.

2 Said H, Sattler G, Berg AK, Samuelson U, Wong C. Randomized, Evaluator-Blinded Study Comparing Safety and Effect of Two Hyaluronic Acid Gels for Lips Enhancement. Dermatol Surg 2018;44:261–269.